Tjenester hos SMB Accounting

SMB Accounting er ett fremtidsrettet og digitalt regnskapsbyrå som fokuserer på drift i skyen. Igjennom våre partnerskap med 24SevenOffice og Tripletex leverer vi heldigitale regnskap for våre kunder. Regnskapene er alltid tilgjengelige, og bilag håndteres digitalt. Vi er lokalisert i Sandvika og bistår bedrifter i Bærum, Asker, Oslo og Akershus øst. Vi har spesialisert oss som regnskapsfører for håndverkere, butikkutsalg og salg av konsulenttjenester.

regnskap-landskap.jpg

SMB Accounting leverer mer enn bare regnskap.

Med vår høye faglige kompetanse hos stabile og erfarne kundeansvarlige kan vi også være din økonomiske partner, rådgiver og forretningsfører. Vi har bred kunnskap og erfaring med forbedring av arbeidsflyt ved teknologiorientert automatisering og effektivisering av de tradisjonelle regnskapsfunksjonene.

Det gir også deg mer tid til å jobbe med dine egne kunder og marked, gjøre det du er god på; det gir deg økt lønnsomhet, større soliditet og økonomisk trygghet.


Kontakt oss gjerne for en prat om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift!

Våre tjenester

Ikon-regnskap Regnskap

SMB Accoun­ting AS er et autori­sert regnskaps­byrå og kan utføre alle former for regnskaps­fø­ring og i tillegg hjelpe deg med alt som har med økonomi å gjøre. Vi kan tidlig avdekke negative trender og utford­ringer. Overholder alle frister, regler. Vi har kunder i alle størrelser, og fører regnskap for alt fra enkelt­per­son­s­foretak til store firmaer. Vi har også lang erfaring med å bistå nystar­tede selskaper helt fra etable­ring. Ved å bruke syste­mene 24SevenOffice og Tripletex gjør at vi har systemer tilpasset alle typer kunder.

Les mer

Ikon-business Forretningsførsel

Lei av papir­ar­beid? Lei av å følge opp kunder som ikke betaler i tide? I tillegg til regnskap kan SMB Accoun­ting ordne svært mye av det admini­stra­tive hverdags­ar­beidet og økonomi­flyten i selskapet for deg, såkalt forret­nings­førsel. Og vi gjør det gjerne papir­løst — med moderne, digitale admini­stra­tive systemer.

Les mer

Ikon-radgiving Rådgivning

Med 15 års erfaring som regnskaps­fø­rere har vi god kunnskap om hva som fungerer og ikke, når det gjelder spørsmål innenfor økonomi, regnskap og likviditet:

- Bør jeg kjøpe bil privat eller på firma? 

- Hvor mye bør jeg ta i utbytte? 

- Bør jeg låne eller lease? 

- Kan jeg ansette en til? 

- Kan jeg ta mer ut i lønn? 

Slike og mange andre spørsmål kan vi hjelpe deg med.

Les mer

Her finner du oss

SMB Accounting AS

Rådmann Halmrasts vei 12, 4 etg, 1337 Sandvika

Org.nr: 999 544 177 MVA
Telefon: 21 42 41 50 / 33 22 29 34
E-post: post(a)smba.no

Tusen takk for at du tok kontakt!

Meldingen din har blitt sendt til SMB Accounting.

Lukk