Om SMB Accounting

SMB Accounting bistår bedrifter i Bærum, Asker, Oslo og Akershus øst med regnskapstjenester, rådgivning og forretningsførel. Vi jobber heldigitalt i de mest brukte, skybaserte regnskapssystemene. Vi er i god vekst, er unge og ambisiøse, sultne på nye kunder og lover maks service!

Om_oss

Vår historie og filosofi

SMB Accounting AS ble startet i 2013 av Øyvind Møllen, som da hadde jobbet som regnskapsfører i 9 år. Øyvind opparbeidet seg tidlig regnskapskompetanse gjennom å jobbe i et autorisert regnskapsførerselskap med røtter helt tilbake til 1995. Øyvind fikk sin autorisasjon gjennom å jobbe som økonomiansvarlig i et oppstartfirma han selv var medeier i. Det har gitt Øyvind følelse på kroppen av hva god kontroll og likviditet betyr.

SMB Accounting AS har vokst hvert år siden det ble etablert og tar til seg nye kunder etter en grundig vurdering av om man er riktig for hverandre. Vår filosofi er at regnskapsføring er et partnerskap hvor man må samarbeide for å oppnå godt resultat for kunden.

Autorisert regnskap

Øyvind innså også tidlig at han ville drive et regnskapsbyrå med fokus på høy faglig kompetanse. Derfor har SMB Accounting kun autoriserte regnskapsførere som kundeansvarlige – folk som forstår økonomi og helhet og som kan rådgi kundene og øke lønnsomheten deres. Alle som ansettes i SMB Accounting må være autorisert regnskapsfører eller i posisjon til å kunne bli det gjennom ansettelsen hos oss, samt være egnet til å ha kundeansvar.

Vår styrke

SMB Accounting leverer naturligvis alle «standard» regnkapstjenester. Men vi kan gjerne gjøre noe mer for deg enn det. Med vår høye faglig kompetanse hos stabile og erfarne kundeansvarlige kan vi være din økonomiske partner og rådgiver. Vi har bred kunnskap og erfaring med effektivisering av arbeidsflyt ved teknologiorientert automatisering og effektivisering av de tradisjonelle regnskapsfunksjonene i moderne, skybaserte regnskapssystemer. Det frigjør tid for oss til i stedet å fokusere på «business intelligence»: god rapportering, oversikt, innsikt, kontroll.

Det gir også deg mer tid til å jobbe med dine egne kunder og marked, gjøre det du er god på, det gir deg økt lønnsomhet, større soliditet og økonomisk trygghet.

Metode

Vi er allsidige i vår tilnærming til kundeforholdet, har vårt fokus og vår styrke på kundedialog, personlig forhold til kunden, kundeforståelse og kundebehov. Vi jobber «integrert» og fortrolig med kundene, jobber for deg, framsnakker deg, bidrar med nye kunder og økt anerkjennelse.

SMB Accounting er økonomisk solide, og vi er ekspansive. Vi har primært oppnådd vår vekst gjennom å levere gode tjenester som gjør at vi blir anbefalt videre av våre kunder. Sentral lokalisering i Sandvika og høy tilgjengelighet for kundene i Bærum og Asker bidrar ytterligere til vår vekst.

Jobbe hos oss eller med oss?

Vi er alltid interessert i å høre fra potensielle medarbeidere som vil skape verdi for våre kunder, eller regnskapsfirma som vil selge sin portefølje. Ta kontakt på jobb@smba.no.