Når regnskapet snakker med banken din

Som leder for en bedrift har du ofte ansvar for inngående og utgående fakturaer i bedriften. Vi benytter 2 forskjellige regnskapssystem for SMB (små og mellomstore bedrifter); 24SevenOffice og Tripletex, som begge er systemer for digitalt regnskap som underletter denne jobben. Vi i SMB Accounting AS har lang erfaring i disse systemene, og vil her fortelle hvordan du kan gjøre fakturahåndteringen enklere.

24SevenOffice og Tripletex har begge digitale bilagsmottak du kan sende fakturaene rett inn i via epost, eller ta bilde av de via app på mobilen. Da har du en digital kopi lett tilgjenglig og fakturaen er klar til å registeres. Med en bankmodul kan fakturaen gjøres klar til betaling i banken samtidig som den registreres i regnskapet.

Når du bruker 24SevenOffice eller Tripletex kan du også aktivere EHF faktura. Da vil de fleste som sender deg faktura fra ett elektronisk system få sendt fakturaen direkte inn i systemet ditt. Da er det bare å registrere hva slags type kostnad dette er så er fakturaen kostnadsført i regnskapet ditt. Enklere blir det nesten ikke! Sammen med bankmodul registreres fakturaen både i regnskapet og banken, og for deg er det bare å godkjenne betalingene med noen enkle trykk. Og du kan gjøre fra hvor enn du er, med tilgang både på PC og via mobil.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bruke 24SevenOffice eller Tripletex for å gjøre din hverdag lettere!

Forretningsførsel

Vi leverer også flere tjenester enn bare regnskapsføring. Som forretningsfører tar vi også på oss de praktiske oppgavene rundt fakturahåndtering. Vi kontrollerer alle inngående fakturaene vi får tilsendt, og får de registrert. Alt du som kunde da trenger å gjøre er å godkjenne betalingene når du føler for det. Det er slutt på å bruke tid i nettbanken og man får bedre kontroll over hva som er betalt og ikke. Uoversiktlige åpne poster i regnskapet hører til fortiden, da du nå alltid vil være så oppdatert som mulig.

KID og utgående fakturaer

Når du aktiverer KID på dine utgående fakturaer, vil registrering av betalte fakturaer gå mye raskere. En bankinnbetaling med KID vil la systemet raskt finne riktig faktura og kunde og registrere fakturaen som betalt. Du vil derfor raskt kunne ha oversikt over hvilke kunder som har betalt og ikke. Du kan derfor følge opp kunder direkte fra forfallsdato om faktura er ubetalt. Dette sørger for bedre likviditet i selskapet når du får betalt i tide.

Som regnskapssystem for håndtverkere er Tripletex mye brukt. Dette fordi en av de store fordelene med Tripletex er integrasjon med andre systemer som er mye brukt av håndverkere.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bruke 24SevenOffice eller Tripletex for å gjøre din hverdag lettere!