Les om fordelene SMB Accounting får ved outsourcing av IT-driften

PC Vennen AS har vært partner av SMB Accounting siden oppstart i 2013. I den forbindelse har de skrevet en artikkel om samarbeidet, prosessen og hvilke fordeler SMB Accounting har hatt av å outsource IT-driften.

"Så hvordan assisterer egentlig PC Vennen bedrifter? Og er det nødvendig å outsource IT-drift i selskapet ditt? Vi har snakket med daglig leder Øyvind Møllen i selskapet SMB Accounting AS, som er fast kunde hos PC Vennen. SMB Accounting AS er ett regnskapskontor i Sandvika, som har benyttet PC Vennen sine tjenester siden selskapet startet i 2013."


Du kan lese resten av artikkelen på PC Vennens nettsider her: Slik outsourcer SMB Accounting IT-driften

Oppstart

Alle bedrifter har ulike behov, og det er derfor viktig med god planlegging. Alt fra skalerbarhet, omfang og ønsket resultat er viktig å ta høyde for tidlig. PC Vennen ønsker å levere riktig løsning til rett kunde!

«Jeg satte veldig pris på at Harald tok seg tid til å prate grundig med oss i starten. Siden jeg ikke er IT-ekspert, er det mange problemstillinger jeg ikke visste at jeg måtte ta stilling til. Det var betryggende at PC Vennen kunne tenke langt frem i tid og legge frem en IT-plan som matchet min visjon for selskapet» – Øyvind Møllen.

Du kan lese resten av artikkelen på PC Vennens nettsider her: Slik outsourcer SMB Accounting IT-driften