Den digitale hverdag

Teknologi inntar stadig større del av arbeidshverdagen vår. Mer og mer arbeid gjøres av maskiner og PC-er, og mer arbeid kan gjøres fra hvilken som helst plass så lenge du har internett, takket være «skyen». Vi i SMB Accounting tar stadig i bruk nye teknologiske løsninger, og er i dag en digital regnskapsfører. Ved å ta i bruk 24SevenOffice og Tripletex har vi lykkes i å flytte tidligere papirkrevende arbeid til skyen. Det er slutt på stempling, papirkopier og endeløse rader med permer. I dag er det kun digital regnskap som gjelder.

Ta gjerne kontakt om du vil ha en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg inn i den digitale hverdagen.

Vi mener at fremtiden ligger i det digitale og har tidlig gjort omstillingen for å møte fremtidens oppgaver. Som sertifisert 24SevenOffice og Tripletex regnskapsfører er vi sterke på de to ledende digitale løsningene for regnskap. Med ett Tripletex regnskap får du enkel oversikt over selskapet fra hvor som helst, og du kan alltids sende en faktura fra der du er om du trenger det. Med egen Tripletex app og med Tripletex sin integrasjon mot de mest brukte økonomiløsningene er det enkelt å bytte. Du kan lese mer om Tripletex her.

Du som kunde kan også gjøre mye selv i systemene, som gjør at du sparer penger.

Mange av våre kunder har trengt en regnskapsfører for håndtverker, så her har vi opparbeidet oss stor kompetanse. 24SevenOffice har en effektiv digital timeregistrering for håndverkere. Samtidig har systemet god integrasjon mot en rekke andre systemer som er mye brukt av håndverkere, som gjør en overgang fra dagens system enkelt. Vil du lese mer om 24SevenOffice kan du klikke her.

Selv om vi er ett regnskapsbyrå i Akershus, er vi også åpne for kunder fra Oslo og omegn. Spesielt ettersom vi er heldigitale spiller det ikke så stor rolle hvor du holder til. Dette er enda en fordel med å velge ett heldigitalt regnskap. Ta gjerne kontakt om du vil ha en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg inn i den digitale hverdagen.

I tillegg til regnskapsføring kan vi også hjelpe selskapet ditt med forretningsførsel og rådgivning. Som forretningsfører tar vi hånd om post, fakturaer inn og ut og følger opp betalinger. Og selvfølgelig rådgir vi deg når du trenger økonomiske råd.